Nämen hej!

Datum: 2013-07-16 | Tid: 09:18:23 | Kategori Allmänt
Nämen tjenare hej! Här var det länge sedan man uppdaterade. Trist att det blir så.
 
Vi har vart i Danmark! Hälsade på Sigges gudfar Jim och hans tjej. Sigge var hur duktig som helst och klagade inte det minsta. Accepterar att sitta i vagnen och förflyttas från famn till famn. Älskade unge.
Han har nu också lärt sig krypa! Iband på knäna och också ibland på fötterna :) Han kan nu också ställa sig upp om han har något att ta tag i (som tex. spjälsängen) Som sagt, mycket har hänt och det känns som att det kommer hända mycket saker framöver nu.
 
På fredag ska vi åka till husvagnen tillsammans med Fredrik, Sara och Ofelia. Hoppas på fint väder så vi kan bada och sola. 
 
 

Längesedan

Datum: 2013-07-05 | Tid: 09:34:00 | Kategori Allmänt
Hej o hå vad tiden går! Totalt glömt att uppdatera er lite här ju :)
 
Känns lite som att dagarna flyter ihop och att det enda man väntar på är värmen, men den sägs ju ska komma imorgon! Äntligen!

Igår bokade vi en resa till Danmark, närmarare bestämt Århus. Jonas kompis Jim, även Sigges gudfar bor där. Så vi ska hälsa på honom och hans tjej Mette. Ska bli jätteroligt att komma iväg lite. 
 
OCH!! På Onsdag drar jag till Skövde och tatuerar mig!! Ska göra en coverup på min uggla bak på vaden samt täcka över två ärr. Är jättepeppad men första gången jag känner en viss rädsla, haha! Va längesedan ja tatuerade något stort och det där med smärta är inte min grej.
 
 
Bild ifrån när vi var på Liseberg, jättelyckat var det! Sigge fick klappa kanin och åka sagoslottet.